Hydrojelly® masky od esthemax® Professional získaly opakovaně ocenění jako nejlepší produkt péče o pleť. Ceny Estheticians' Choice Awards jsou jedny z nejprestižnějších cen v oboru estetiky a péče o pleť, kde profesionálové hlasují pro své oblíbené produkty v různých kategoriích.

Kategorie "Nejlepší maska" na udílení cen Aestheticians' Choice Awards je velmi konkurenční, protože do soutěže přihlašuje mnoho společností. Tato ocenění pomáhají profesionálům identifikovat nejúčinnější produkty na trhu.

Esthemax® byl oceněn na několika kosmetických soutěžích, včetně cen Aestheticians' Choice Awards a Dermascope Skincare Awards v letech 2021, 2022 a 2023, což zdůrazňuje kvalitu a účinnost našich produktů.

Na udílení cen ELLE Beauty Awards v Thajsku byla esthemax® Hydrojelly Mask vyhlášena nejlepší maskou. Neuvěřitelně účinná receptura Hydrojelly® je organická prášková maska, která se mísí pouze s vodou a vytváří hladkou, osvěžující texturu, která dokonale přilne k pokožce. Maska Hydrojelly® je k dispozici v různých složeních určených pro různé stavy pleti a potřeby.

Kvalita a účinnost našich produktů jsou důležitým faktorem v neustále se vyvíjejícím odvětví péče o pleť. Vítězství esthemax® v kategorii "Nejlepší pleťová maska" již třetí rok po sobě je jasným znamením, že společnost odvádí výjimečnou práci při poskytování účinných a udržitelných řešení kožních problémů svých klientů.

Jak hodnotíte důležitost používání ekologických a udržitelných produktů péče o pleť v dermatologické praxi? Pokud chcete svým klientům nabídnout efektivní a udržitelná řešení, esthemax® je perfektní volbou.