Od svého uvedení na trh se esthemax® vyvinul v kompletní řadu profesionálních ošetření pro jakýkoli typ a stav pleti, kterou postupně přinášíme na český trh. Esthemax® Professional, oblíbený mezi profesionály v péči o pleť, je v současnosti dostupný ve více než 70 zemích.

Mise:
Poskytovat zákazníkům vysoce kvalitní a účinné kosmetické produkty, které jsou bezpečné pro pokožku i životní prostředí.

Hodnoty:

  • Etické: esthemax® se zavázal nabízet etické a udržitelné kosmetické produkty, které nepoškozují zvířata ani životní prostředí.
  • Inovace: esthemax® se zavázal k inovacím a neustálému zlepšování svých produktů, aby uspokojil potřeby svých zákazníků a zůstal v popředí kosmetického průmyslu.
  • Efektivita: esthemax® se snaží vytvářet kosmetické produkty, které jsou účinné a poskytují pleti svých zákazníků skutečné výhody.

Proč jsou produkty esthemax pro pleť tak účinné a proč jsou zajímavou možností pro profesionály v péči o pleť?
Esthemax® poskytuje kompletní řadu klinických kosmetických produktů, které nabízejí účinná řešení pro jakýkoli typ a stav pleti. Vysoká kvalita našich produktů je dána naším zaměřením na výzkum a vývoj přírodních surovin. Kromě toho používáme při výrobě našich produktů inovativní technologie, abychom zajistili jejich čistotu a účinnost. Naše Hydrojelly® masky esthemax byly přísně hodnoceny dermatology a dalšími odborníky na zdraví pokožky a prokázaly se jako účinná možnost terapie kožních problémů, jako je akné, růžovka, suchá kůže, stárnutí a další. Je třeba poznamenat, že naše produkty mohou být použity v kombinaci s jinými kosmetickými procedurami pro dosažení lepších výsledků.

Považujete za důležité pro pohodu vašich klientů používat produkty péče o pleť, které jsou nejen účinné, ale také etické a udržitelné, jaké nabízí naše značka esthemax?
Pokud je vaším cílem poskytovat účinná řešení kožních problémů vašich klientů, je esthemax tou správnou volbou. Naše Hydrojelly® masky nabízejí unikátní kombinaci přírodních organických složek, které poskytují výhody pro všechny typy pleti a jsou ideální i pro klienty, kteří trpí citlivou pokožkou. Výběrem esthemax® Professional si můžete být jisti, že svým klientům poskytujete vysoce kvalitní řešení péče o pleť.

Inovace esthemax od roku 2016:
2016 byla vyvinuta korejská liftingová ampule, která obsahuje tekuté nitě Chitosan pro konturování obličeje.
2017 byla vyvinuta první korejská lyofilizovaná (mrazem sušená) sametová maska.
- 2018:
- Uvedení 24K Gold Patch - zlaté pláty
- Uvedení Cure Ampule
- Uvedení Cure Serum
A dále se neustále rozvíjíme jako specializovaná estetická společnost.