Naše kosmetické produkty esthemax® Professional mají řadu certifikací, které potvrzují jejich vysokou kvalitu, bezpečnost a závazek k etice a životnímu prostředí.

FDA: Food and Drug Administration (FDA) v USA je vládní agentura, která je odpovědná za ochranu veřejného zdraví, včetně bezpečnosti kosmetických výrobků. Masky esthemax® splňují standardy FDA, což znamená, že byly testovány a vyhodnoceny pro jejich bezpečné použití.

KFDA: JihoKorejský Úřad pro Potraviny a Léčiva (KFDA) je agentura odpovědná za regulaci kosmetických produktů v Jižní Koreji. Pleťové masky esthemax® byly schváleny KFDA, což znamená, že splňují požadavky na kvalitu a bezpečnost při používání.

CPNP: Cosmetic Product Notification Portal (CPNP) je online databáze vytvořená za účelem pomoci při prosazování nařízení o kosmetice v Evropské unii. Produkty esthemax® jsou registrovány u CPNP, což znamená, že byly vyhodnoceny a splňují bezpečnostní požadavky pro použití v EU.

USDA Organic: United States Department of Agriculture (USDA) má program ekologické certifikace, který reguluje produkci a označování biopotravin a produktů. Masky esthemax® jsou certifikovány USDA jako organické, což znamená, že jsou vyrobeny z aktivních složek pěstovaných bez použití pesticidů nebo herbicidů.

CGMP: Správná Současná Výrobní Praxe (CGMP) jsou předpisy stanovené FDA, aby zajistily, že farmaceutické a kosmetické produkty jsou vyráběny, zpracovávány a baleny bezpečně a adekvátně. Masky esthemax® jsou vyráběny podle CGMP, aby byla zaručena kvalita a bezpečnost produktu.

Cruelty-Free: Masky esthemax® jsou certifikovány organizacemi, jako jsou PETA a Leaping Bunny, jako produkty bez testování na zvířatech. To znamená, že naše značka při výrobě svých produktů netestuje na zvířatech.

Hypoalergenní: Naše masky jsou hypoalergenní, což znamená, že jsou navrženy tak, aby snižovaly pravděpodobnost alergických kožních reakcí. Jsou vyrobeny z pečlivě vybraných účinných látek a neobsahují dráždivé složky ani jiné běžné alergeny. Neobsahují parabeny, sulfáty, ftaláty, kukuřičný škrob a mastek.